Har du brug for en forsikring?

Byggeskadeforsikring – en obligatorisk forsikring

Personlig service og rådgivning om forsikring vedrørende byggeskade

Hvad er en byggeskadeforsikring

Det er obligatorisk at tegne byggeskadeforsikring ved nybyggeri til helårsbeboelse og ved en væsentlig ombygning af eksisterende byggeri til beboelse. Reglerne om obligatorisk byggeskadeforsikring trådte i kraft 1. april 2008. Forsikringen dækker det forsikrede byggeri ved byggeskade i 10 år og er uopsigelig.

Hvad dækker en byggeskadeforsikring

En byggeskadeforsikring dækker byggeskader defineret som skader eller fysiske forhold, der har sin årsag i forhold ved opførelsen af byggeriet og som er væsentlige eller på afgørende måde nedsætter brugbarheden af byggeriet. Også fysiske forhold, der giver en nærliggende risiko for en byggeskade er dækket af forsikringen.

Hvem skal tegne en byggeskadeforsikring

Bygherren på byggeriet skal tegne en byggeskadeforsikring. Hvis et byggefirma står for byggeriet betragtes byggefirmaet sædvanligvis som bygherre.

Frida Forsikring Agentur A/S, der som den eneste sælger byggeskadeforsikringer for Domus Forsikring A/S, kan rådgive om byggeskadeforsikring og give tilbud herpå.

Ønsker du et tilbud på en byggeskadeforsikring?

Vores kolleger hos Frida Forsikring Agentur sidder klar til at give dig et tilbud på en forsikring, der giver dig den bedste dækning til dit behov.

Få et tilbud

Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om mulighederne for forsikring hos os, så er du velkommen til at kontakte os telefonisk eller pr. mail.

Send os informationerne via e-mail

Send oplysningsskemaet til:
kontakt@domusforsikring.dk

Du vil herefter hurtigt modtage et tilbud fra vores søsterselskab Frida på en byggeskadeforsikring.

Åbningstider

  • Mandag 08:00 - 17:00
  • Tirsdag 08:00 - 17:00
  • Onsdag 08:00 - 17:00
  • Torsdag 08:00 - 17:00
  • Fredag 08:00 - 16:00
  • Lørdag Lukket
  • Søndag Lukket
  • *Lukket på helligdage, Grundlovsdag og dagen efter Kr. himmelfart